Urządzenia i Akcesoria
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
white bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves plus extra for garnishing10 g
-
fresh tuna cut in pieces (3-4 cm)400 g
-
toasted pine nuts55 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
medium eggs2
-
lemon finely grated zest and juice1
Sauce
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
onions halved60 g
-
garlic cloves2
-
tinned peeled plum tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
dried oregano1 tsp
-
sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red wine vinegar (opcjonalnie) to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.2 g
Kalorie
1931 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Ratatouille
40 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min