Urządzenia i Akcesoria
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onion quartered50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
garlic cloves2
-
celeriac cut in pieces (2 cm)500 g
-
olive oil plus extra for drizzling30 g
-
tinned lentils rinsed, drained250 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained200 g
-
rolled oats130 g
-
soy sauce20 g
-
paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 tsp
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
shallots halved80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white wine, dry100 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
broccoli florets350 g
-
water50 g
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
-
fresh parsley roughly chopped, for garnishing
-
gravy (opcjonalnie) for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1665.1 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
2602.1 kJ /
621.9 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
84.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Gravy
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min