Urządzenia i Akcesoria
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onion quartered50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
garlic cloves2
-
celeriac cut in pieces (2 cm)500 g
-
olive oil plus extra for drizzling30 g
-
tinned lentils rinsed, drained250 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained200 g
-
rolled oats130 g
-
soy sauce20 g
-
paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 tsp
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
shallots halved80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white wine, dry100 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
broccoli florets350 g
-
water50 g
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
-
fresh parsley roughly chopped, for garnishing
-
gravy (opcjonalnie) for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1665.1 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
2602.1 kJ /
621.9 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
84.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Vegetarian Chilli
35min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Pea and Mint Risotto
40min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min