Urządzenia i Akcesoria
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onion quartered50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
garlic cloves2
-
celeriac cut in pieces (2 cm)500 g
-
olive oil plus extra for drizzling30 g
-
tinned lentils rinsed, drained250 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained200 g
-
rolled oats130 g
-
soy sauce20 g
-
paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 tsp
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
shallots halved80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white wine, dry100 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
broccoli florets350 g
-
water50 g
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
-
fresh parsley roughly chopped, for garnishing
-
gravy (opcjonalnie) for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1665.1 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
2602.1 kJ /
621.9 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
84.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Vegan Gravy
45 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min