Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)300 g
-
frozen baby broad beans100 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini30 g
-
olive oil40 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh basil leaves5 g
-
fresh coriander leaf5 g
-
garlic clove2
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned butter beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
wholemeal flour2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
flatbreads vegan (see tip)4
-
tomatoes sliced250 g
-
rocket leaves25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
716 mg
Białko
17 g
Kalorie
2111 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min