Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Jacket Potatoes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 9 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Potatoes
-
baking potatoes large2
Cashew Cream
-
cashew nuts soaked overnight, then drained200 g
-
water125 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
Guacamole
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
fresh jalapeño chillies halved, deseeded2
-
ripe avocados quartered (approx. 250 g)2
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
fine sea salt1 tsp
Bean Chilli
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
tomato purée20 g
-
tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
cider vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
2965 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegetarian Chilli
35 min
Paneer Makhani
1 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min