Wersje kompatybilne
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- ½ tsp ground ginger
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, halved
- 50 g Medjool dates, pitted, halved
-
20
g tamari
lub light soy sauce - 20 g rice wine vinegar
- 50 g cashew butter or nut butter of choice (see tip)
- 50 g lime juice
- 250 g red cabbage, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 25 g mixed seeds
- 200 g tempeh, cut in 12 slices
- 100 g fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2165 kJ / 517 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 684 mg
Alternatywne przepisy
Vegetarian Chilli
35min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Coconut and Spinach Dahl
50min