Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled, diced (2-3 cm)750 g
-
olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
red chilli halved1
-
Medjool dates pitted, halved50 g
-
light soy saucetamari20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
cashew butter or nut butter of choice (see tip)50 g
-
lime juice50 g
-
red cabbage cored, cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
mixed seeds25 g
-
tempeh cut in 12 slices200 g
-
fresh baby spinach100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684 mg
Białko
19 g
Kalorie
2165 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min