Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled, diced (2-3 cm)750 g
-
olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
red chilli halved1
-
Medjool dates pitted, halved50 g
-
light soy saucetamari20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
cashew butter or nut butter of choice (see tip)50 g
-
lime juice50 g
-
red cabbage cored, cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
mixed seeds25 g
-
tempeh cut in 12 slices200 g
-
fresh baby spinach100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684 mg
Białko
19 g
Kalorie
2165 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min