Urządzenia i Akcesoria
Satay Tofu Kebabs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
crunchy peanut butter150 g
-
fresh coriander leaves plus extra roughly chopped for garnishing10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
water40 g
-
light soy sauce15 g
-
limes freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving3
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
garlic clove1
-
firm tofu patted dry, cut in pieces (4 cm)500 g
-
red onions cut in wedges100 g
-
courgettes cut in pieces (4 cm)150 g
-
cherry tomatoes100 g
-
button mushrooms halved if large120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
170.7 mg
Białko
31 g
Kalorie
1924.7 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Paneer Makhani
1h
Coconut and Spinach Dahl
50min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Coconut Dhal
20min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min