Urządzenia i Akcesoria
Tandoori paneer pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 slices
Składniki
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (2-3 cm, see Tips)250 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
coarse semolina to dust
-
fresh coriander leaves only
-
cucumber raita
-
fresh coriander leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
244 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
442.6 kJ /
105.8 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Chocolate Peanut Butter Tiramisu
15 min
South African yellow rice
20 min
Soji balls (Semolina balls)
1 godz. 40 min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Quick herb paste
10 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Pumpkin tahini smash
40 min