Urządzenia i Akcesoria
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
55.9 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
440.9 kJ /
105.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spelt pastry
50 min
Basic Quinoa
35 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 godz. 20 min
Strawberry and thyme butter
10 min
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
25 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Turmeric wellness shot
5 min