Urządzenia i Akcesoria
Pickled vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 745 godz.
910 g
Składniki
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 910 g
Sód
2179.3 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Beetroot and horseradish relish
50 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Celery salt
20 Min
Basic nut butter
30 Min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Lemon curd
20 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Vanilla paste
10 Min
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.