Urządzenia i Akcesoria
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Duck
-
soy sauce370 g
-
white peppercorns crushed1 tsp
-
caster sugar plus extra if needed60 g
-
duck marylands trimmed4
-
caster sugar to taste if needed
-
coconut milk (1 can)400 g
-
banana chilli trimmed and cut into pieces1
-
fresh kaffir lime leaves3
-
lemongrass white part only, bruised and roughly chopped1 stalk
-
dried chillies8
-
hot water to soak
Spice mix
-
coriander seeds washed1 tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
white peppercorns½ tsp
Yellow curry paste
-
red onion cut into pieces1
-
garlic cloves8
-
fresh coriander leaves and roots, scraped and cleaned70 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into pieces4 cm
-
piece fresh turmeric peeled and cut into pieces4 cm
-
water plus extra if needed2 tbsp
Duck curry
-
coconut cream270 g
-
palm sugar shaved80 g
-
fish sauce to taste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
fried shallots to garnish
-
cooked rice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
5785.7 mg
Białko
61.9 g
Kalorie
9363.4 kJ /
2237.9 kcal
Tłuszcz
189.2 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
79.8 g
Węglowodany
66.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Frittata
30 min
Breakfast burritos
45 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
One Pot Noodles
30 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Yiayia's Pastitsio
1 godz. 40 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Chilli mussels with risoni
35 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min