Urządzenia i Akcesoria
Butterflied chilli lemon chicken and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Parsley butter
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter softened30 g
Chilli and lemon oil
-
garlic cloves3
-
oil80 g
-
lemon juice40 g
-
dried chilli flakes2 tsp
-
paprika2 tsp
-
sea salt1 tsp
Chicken
-
whole chicken spatchcock and scored (see Tips)1
-
red capsicum sliced into thick strips1
-
yellow capsicum sliced into thick strips1
Rice and corn
-
long-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
corn cobs husks and silk removed, broken into pieces2
-
fresh parsley leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.2 mg
Białko
71.6 g
Kalorie
5501.5 kJ /
1314.9 kcal
Tłuszcz
79.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
77.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinated chicken with salsa
40 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Tequila kiwi smash
5 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 godz.
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min