Urządzenia i Akcesoria
Butterflied chilli lemon chicken and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Parsley butter
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter softened30 g
Chilli and lemon oil
-
garlic cloves3
-
oil80 g
-
lemon juice40 g
-
dried chilli flakes2 tsp
-
paprika2 tsp
-
sea salt1 tsp
Chicken
-
whole chicken spatchcock and scored (see Tips)1
-
red capsicum sliced into thick strips1
-
yellow capsicum sliced into thick strips1
Rice and corn
-
long-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
corn cobs husks and silk removed, broken into pieces2
-
fresh parsley leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.2 mg
Białko
71.6 g
Kalorie
5501.5 kJ /
1314.9 kcal
Tłuszcz
79.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
77.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Quick gyros with tzatziki
30 min
Beef fajitas
30 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Smash burger taco
40 min