Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Parsley butter
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g salted butter, softened
Chilli and lemon oil
- 3 garlic cloves
- 80 g oil
- 40 g lemon juice
- 2 tsp dried chilli flakes
- 2 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 1 whole chicken, spatchcock and scored (see Tips)
- 1 red capsicum, sliced into thick strips
- 1 yellow capsicum, sliced into thick strips
Rice and corn
- 300 g long-grain white rice
- 1000 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 corn cobs, husks and silk removed, broken into pieces
- fresh parsley, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5501.5 kJ / 1314.9 kcal
- Białko
- 71.6 g
- Węglowodany
- 77.3 g
- Tłuszcz
- 79.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 795.2 mg
Alternatywne przepisy
Creamy miso mushroom udon
45 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Sticky sesame chicken
40 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min