![Pickled red onions (Thermomix® Cutter) Pickled red onions (Thermomix® Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b13c4dc59b33633e95a602071bf91ce2/Derivates/0ae4ab4610e68a781a647d54b0c0933589bd1a74.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 red onions (approx. 240 g), cut into halves
- boiling water
- 150 g apple cider vinegar
- 50 g caster sugar
- 2 tsp sea salt
- 100 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 226.6 kJ / 54.2 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 630.8 mg
Alternatywne przepisy
Carrot Cake
1h 20min
Plum Sauce
50min
Raspberry-infused vinegar
73sa 10 dk
Chicken and feijoa curry
35min
Spiced tomato chutney
30min
Kimchi butter
1 Std. 10 Min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45min
Thai Green Curry Paste
15 min
Smores Cupcakes
1 godz. 40 min
Garam masala
10 min
Mango, ginger and chilli chutney
25u. 10min