Rye loaf

Rye loaf

4.7 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 portions

Składniki

  • olive oil spray for greasing
  • rye flour
    120 g
  • plain flour
    120 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • buttermilk
    250 g
  • treacle
    50 g
  • caraway seeds plus extra for sprinkling
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 121.1 kcal / 508.5 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 20.4 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 362.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...