![Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cb8da8bdd915c4e6a25b292780631f76/Derivates/ca7cd4b32f5196b20cd13a363537726beb9894ce.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g brown onion, cut vertically
- 100 g carrots, whole (approx. 1-2 carrots) trimmed and peeled
- 500 - 540 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 4 wedges that fit through feeder tube
- 70 g grapeseed oil
- 70 g apple cider vinegar
- 45 g white sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 850 g
- Kalorie
- 4193.1 kJ / 1002.2 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 90.5 g
- Tłuszcz
- 70.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 16.9 g
- Sód
- 2549.3 mg
Alternatywne przepisy
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 30 min
Fresh tomato chutney
10min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Pumpkin and ginger soup
35 min