Urządzenia i Akcesoria
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
850 g
Składniki
-
brown onion cut vertically50 g
-
carrots whole (approx. 1-2 carrots) trimmed and peeled100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 4 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
2549.3 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Tłuszcz
70.9 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Spinach and leek frittata
40 min