![Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/493EDC78-15E9-4595-ABED-7FFBEBEDC62C/Derivates/973ADDF7-C64E-44A1-9878-659E578B5C1D.jpg)
Wersje kompatybilne
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herbed relish
- 50 g cornichons
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, white and light green part only, cut into pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 80 g soft feta (i.e. Danish feta)
- 100 g crème fraîche
- ½ lemon, juice only
- 40 g extra virgin olive oil
Smoked salmon muffins
- 80 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 50 g Pecorino cheese, cut into pieces (2 cm)
- 60 g spring onions/shallots, white and light green parts only, cut into pieces
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 eggs
- 220 g full cream milk
- 50 g crème fraîche
- 1 tsp sea salt flakes
- 2 tsp baking powder
- 250 g plain flour
- 200 g smoked salmon, cut into short, thin slices
- 6 stalks asparagus, cut into thin slices
Steamed eggs
- 700 g water
- 12 eggs, chilled
- 100 g rocket leaves (optional)
- 200 g cherry tomatoes (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1883.8 kJ / 448.5 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 932.9 mg
Alternatywne przepisy
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Almond tuiles
30min
Anise-cured salmon
14h 10min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Salmon niçoise salad
35min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Open fish burgers
1h
Salmon en croute
50min