Urządzenia i Akcesoria
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
850 g
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
carrots whole (approx. 1-3 carrots) trimmed and peeled100 g
-
brown onion cut vertically50 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
2549.3 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Tłuszcz
70.9 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Eggs
15 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Vegan fruity dream (TM6)
5 min