Urządzenia i Akcesoria
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
850 g
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
carrots whole (approx. 1-3 carrots) trimmed and peeled100 g
-
brown onion cut vertically50 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
2549.3 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Tłuszcz
70.9 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Chunky guacamole
10 Min
Garlic and sage mash
30 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Toasted muesli
1 Std. 40 Min
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min