Urządzenia i Akcesoria
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
850 g
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
carrots whole (approx. 1-3 carrots) trimmed and peeled100 g
-
brown onion cut vertically50 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
2549.3 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Tłuszcz
70.9 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 dk
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 dk
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1sa
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 dk
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 dk
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 dk
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 dk
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 dk
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4sa 15 dk
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 dk
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1sa 10 dk
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 dk