Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
TM6 TM5 TM31

Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • du sel
  • 800 g de choux de Bruxelles
  • 200 g de boulgour
  • 1 citron jaune, le zeste et le jus
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • ½ bouquet de persil frais, ciselé
  • du poivre moulu
  • 50 g de noisettes, concassées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1790 kJ / 428 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy