Œuf mollets, polenta crémeuse et champignons sautés

Œuf mollets, polenta crémeuse et champignons sautés

3.5 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Les champignons sautés
  • 4 gousses d'ail
  • ½ botte de persil frais
  • 80 g de beurre
  • 300 g de champignons frais variés émincés
  • du sel
  • du poivre moulu
La crème de cresson
  • 2 bottes de cresson
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 40 g de beurre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de bouillon de légumes
  • 200 g de crème liquide entière
La polenta crémeuse
  • 800 g de lait entier
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 120 g de polenta
  • 80 g de parmesan râpé
  • 500 g d'eau
  • 6 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 327 kcal / 1364 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...