Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- 25 feuilles de menthe fraîche
- 8 œufs
- 150 g de feta, émiettée
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1000.4 kJ / 239.1 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
Alternatywne przepisy
Gratin de patate douce
50min
Quiche courgette-épinard à la feta
30min
Quiche aux épinards et feta
1h 20min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30min
Poivrons farcis sans gluten
25min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Salade bulgare chopska
15 min
Soupe de lentilles aux épinards et au poulet
40min
Saumon rôti au pesto de brocoli
30min
Pâtes à la spiruline et ratatouille d'été
1 godz. 45 min
Pâtes au pesto, tomates cerise et basilic
35min
Salade de lentilles aux poivrons
40min