Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 75 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 1 c. à soupe de miso (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 988.5 kJ / 236 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 481.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry d'épinards à la feta
35 min
Aligot et poulet à la sauge
50min
Mapo bœuf et tofu
35 min
Purée de haricots blancs aux épinards
35 min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Soupe de patates douces, lait de coco et sauge
45min
Soupe thaïe au lait de coco et au poulet
40min
Soupe froide de poivrons et pain tomates-sardines
1 godz.
Miso carbonara udon
25min
Chakchouka à la feta
1 godz.
Fajitas au poulet, cheddar et poivron
25min
Bœuf lok lak et riz sauté à la tomate
1sa 45 dk