Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes

Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de yaourt à la grecque
    150 g
  • citron jaune non traité (le zeste et 2 c. à café de jus)
    ½
  • gousses d'ail hachées
    2
  • feuilles de thym frais
    quelques
  • aiguilles de romarin frais
    quelques
  • sel
  • poivre moulu
  • pavés de cabillaud, sans peau
    4
  • de lard
    8 tranches
  • de boulgour
    250 g
  • d'eau
    900 g
  • de julienne de légumes surgelée
    400 g
  • d'huile d'olive
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 458 kcal / 1927 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...