Galette bacon et champignons à la crème
TM6 TM5 TM31

Galette bacon et champignons à la crème

4.6 ( 44 oceny )

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris blonds coupés en rondelles
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre
  • 4 galettes de sarrasin
  • 16 tranches fines de bacon fumé
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
338.3 kcal / 1409.5 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
1419.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy