
Urządzenia i Akcesoria
Galette bacon et champignons à la crème
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
200 g d'eau
-
400 g de champignons de Paris blonds coupés en rondelles
-
200 g de crème liquide 35% m.g.
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
-
20 g de beurre
-
4 galettes de sarrasin
-
16 tranches fines de bacon fumé
-
½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
338.3 kcal /
1409.5 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
1419.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°29
48 Przepisów
Francja
Francja