Galette bacon et champignons à la crème

Galette bacon et champignons à la crème

4.5 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris blonds coupés en rondelles
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre
  • 4 galettes de sarrasin
  • 16 tranches fines de bacon fumé
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 338.3 kcal / 1409.5 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 1419.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...