
Urządzenia i Akcesoria
Soupe à l'oignon et au chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
3 - 4 brins de persil frais
-
250 g d'oignons en quartiers
-
2 gousses d'ail
-
20 g d'huile d'olive
-
80 g de chorizo en cubes (1 cm)
-
200 g de vin pétillant
-
10 g de beurre
-
700 g d'eau
-
1 cube de bouillon de légumes émietté
-
100 - 120 g de pain grillé
-
100 g de mozzarella râpée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
449.3 kcal /
1879.9 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
22.7 g
Węglowodany
35.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
718.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30 Minutes
10 Przepisów
Francja
Francja