Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 brins de persil frais
- 250 g d'oignons, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 80 g de chorizo, en cubes (1 cm)
- 200 g de vin pétillant
- 10 g de beurre
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 100 - 120 g de pain grillé
- 100 g de mozzarella râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1879.9 kJ / 449.3 kcal
- Białko
- 17.1 g
- Węglowodany
- 35.7 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 718.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rougail morue
25 min
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25 min
Bruschetta melon-poivron
25 min
Glace à la violette
12h
Mie goreng 🌶️🌶️
30 min
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6 Std. 5 Min
Salade thaïe, vinaigrette aux cacahuètes
30 min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 min
Pickles d'échalotes
15 Min
Sauce tomate aux noisettes
25 min
Fettuccine tricolores à la norma
1h
Coupe des îles
10 godz. 30 min