
Urządzenia i Akcesoria
Gin-Tonic-Lachs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
500 g
Składniki
-
Pimentkörner2 g
-
Sternanis2 g
-
Nelken1 g
-
Fenchelsamen1 g
-
Pfefferkörner, bunt3 g
-
Lorbeerblätter2
-
Zitrone, unbehandelt 5 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
Salz50 g
-
Zucker70 g
-
Orange, unbehandelt 1 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
Wacholderbeeren10 g
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut500 g
-
Gin50 g
-
Tonic Water200 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
219 kcal /
916 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
232 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy