Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Dill, abgezupft
- 20 g Öl
- 100 g Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 130 g Zucker
- 150 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 2 Sternanis
- 400 g marinierte Heringsfilets, in Stücken
- 1 - 2 Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1400 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eierlikör
15min
Rhabarber-Salsa
15min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10min
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Crêpesröllchen mit Bärlauch-Frischkäse
2h
Paprika-Tomaten-Chutney
1 godz.
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Dill-Essig-Gurken
336 Std.