Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Dill, abgezupft
- 20 g Öl
- 100 g Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 130 g Zucker
- 150 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 2 Sternanis
- 400 g marinierte Heringsfilets, in Stücken
- 1 - 2 Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1400 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Kapern-Ei-Aufstrich
30 min
Pilz-Puder
5 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Rote-Rete-Salat mit Meerettich
10min
Gin-Tonic-Lachs
24h
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min