Urządzenia i Akcesoria
Sherry-Zimt-Pflaumen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Sherry20 g
-
Würfelzucker nach Geschmack10 - 12 Stücke
-
Wasser1400 g
-
Zitronensaft10 g
-
Pflaumen halbiert, entkernt500 g
-
Zimt zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
420 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 Std.
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Birnen im Weißweinsud
35 Min
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Cassis-Rotwein-Birnen
24 Std.
Sherry-Vinaigrette mit Erdbeer-Salat
25 Min
Limoncello-Creme
5 Std.
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1 Std.