Urządzenia i Akcesoria
Sherry-Zimt-Pflaumen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Sherry20 g
-
Würfelzucker nach Geschmack10 - 12 Stücke
-
Wasser1400 g
-
Zitronensaft10 g
-
Pflaumen halbiert, entkernt500 g
-
Zimt zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
420 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 min
Sauce Béarnaise
20 min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1 godz. 45 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 godz. 20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min
Saibling mit Petersilien-Pappardelle und Rahmkohlrabi
1 godz. 15 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Geburtstags-Focaccia
3 godz.