
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de noix décortiquées
- 80 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 300 g de filets de poulet, avec ou sans peau coupés en lanières (1 x 3-4 cm) et épongés avec du papier absorbant
- 2 - 3 pincées de sel et ½ c. à café
-
150
g de pêches en tranches (1 cm)
lub 150 g d'abricots frais en tranches (1 cm) - 30 g de vinaigre de cidre
- 15 g de moutarde
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- ½ c. à café de paprika
- 2 - 3 pincées de sucre en poudre
- 300 g d'épinards frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 767.9 kcal / 3212.7 kJ
- Białko
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Sód
- 532.9 mg