Salade bulgare chopska

Salade bulgare chopska

5.0 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 70 g d'oignon rouge coupés en deux
  • 1 poivron vert en quartiers
  • 1 poivron rouge en quartiers
  • 1 concombre pelés, coupés en quatre dans le sens de la longueur
  • 4 brins de persil plat frais
  • 100 g de feta
  • 2 tomates en cubes (3 cm)
  • 100 g de poivron rouge grillé, en conserve en morceaux (3 cm)
  • 100 g d'olives kalamata dénoyautées
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 4 c. à soupe de vinaigre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 272.6 kcal / 1140.5 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 21.9 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 713.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...