Wersje kompatybilne
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Białko
- 50.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 720.4 mg
Alternatywne przepisy
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Creamy beef curry
1h 15min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Apricot Chicken
35 min