Urządzenia i Akcesoria
Pear mulled wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
red wine (i.e. Cabernet Merlot or other medium-bodied wine)750 g
-
orange zested and juiced1
-
pears peeled, cored and cut into quarters4
-
sugar150 g
-
water200 g
-
pimento (see Tips)1
-
cardamom pods crushed1
-
cinnamon quill1
-
black peppercorns4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
12.6 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
574.8 kJ /
136.8 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and horseradish relish
50 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Warm beetroot dish
50 min
Hunters' stew
1 godz.
Spicy peach and mango chutney
45 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min