Urządzenia i Akcesoria
Pear mulled wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
red wine (i.e. Cabernet Merlot or other medium-bodied wine)750 g
-
orange zested and juiced1
-
pears peeled, cored and cut into quarters4
-
sugar150 g
-
water200 g
-
pimento (see Tips)1
-
cardamom pods crushed1
-
cinnamon quill1
-
black peppercorns4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
12.6 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
574.8 kJ /
136.8 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mulled wine
15 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Dukkah
25 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 Std. 20 Min
Whipped egg whites
10 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 Min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Parsnip and bean mash
25 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min