Urządzenia i Akcesoria
Smoked prawn kebabs with avocado whip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
avocado (ripe), flesh only1
-
cream cheese softened150 g
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
peeled raw prawns tails intact20 - 30
-
olive oil for drizzling
-
Sriracha sauce to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1283.7 kJ /
305.7 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby's first Christmas
2 godz.
Layered lamb curry
1 godz.
Tortellini soup
20 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Salmon niçoise salad
35 min
Thai chicken wraps
40 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min
Garlic prawns
25 min
Chilli crab pasta
35 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min