Urządzenia i Akcesoria
Smoked prawn kebabs with avocado whip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
avocado (ripe), flesh only1
-
cream cheese softened150 g
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
peeled raw prawns tails intact20 - 30
-
olive oil for drizzling
-
Sriracha sauce to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1283.7 kJ /
305.7 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Mac and smoky cheese
1 godz. 20 min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 godz. 25 min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Asparagus and broad bean salad
25 min