Urządzenia i Akcesoria
Smoked prawn kebabs with avocado whip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
avocado (ripe), flesh only1
-
cream cheese softened150 g
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
peeled raw prawns tails intact20 - 30
-
olive oil for drizzling
-
Sriracha sauce to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1283.7 kJ /
305.7 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Parmesan cheese crisps
15 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Beer Brats with Onions and Peppers
4 godz. 15 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Chilli raita potato salad
55 min
No potato salad
20 min
Keto Cauliflower Breadsticks
55 min