Urządzenia i Akcesoria
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Five spice rub
-
olive oil1 tbsp
-
instant granulated coffee2 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
ground allspice2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sea salt flakes (see Tips)1 tsp
-
whole chicken trussed1400 - 1600 g
Asparagus and pea salad
-
extra virgin olive oil40 g
-
red wine vinegar60 g
-
caster sugar2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water500 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
sugar snap peas trimmed150 g
-
mixed salad leaves60 g
-
red onion cut into thin slices½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
720.4 mg
Białko
50.5 g
Kalorie
2676 kJ /
637.1 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 h 30 min
Thai beef salad
1 h 15 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 h 20 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 h 15 min
No potato salad
20 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Malay-style coconut chicken
25 h 40 min
Spiced lamb pie
40 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 h 15 min
Prawn and chicken laksa
40 min