Wersje kompatybilne
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Białko
- 50.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 720.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red pesto chicken salad
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Family chicken galette
1sa 55 dk
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
LCHF chicken Kyivs
40 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min