Urządzenia i Akcesoria
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
water500 g
-
raw beetroots peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)2
-
sweet corn cobs husks and silks removed2
-
frozen peas400 g
-
Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
sour cream100 g
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
white pepper plus extra to season¼ tsp
-
cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)½
-
apple cider vinegar for sprinkling
-
Lebanese cucumbers 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)2
-
radishes trimmed and cut into thin slices4
-
cherry tomatoes cut into halves4 - 5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259.8 mg
Białko
6 g
Kalorie
938.5 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Spiced red wine pears
45 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Almond and pear tart
40 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Brioche fruit tarts
4 godz.