Wersje kompatybilne
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 2 raw beetroots, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 2 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 400 g frozen peas
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- 20 g lemon juice
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp white pepper, plus extra to season
- ½ cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
- apple cider vinegar, for sprinkling
- 2 Lebanese cucumbers, 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)
- 4 radishes, trimmed and cut into thin slices
- 4 - 5 cherry tomatoes, cut into halves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 938.5 kJ / 223.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 259.8 mg
Alternatywne przepisy
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
"Little house" slice
6h 30min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Stuffed zucchini
1h 5min
Asparagus and pea omelette
20 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Asparagus and broad bean salad
25min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
No potato salad
20 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min