Urządzenia i Akcesoria
Salmon filo spiral
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
896.1 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lamb kleftiko
4 godz.
Hearty seafood chowder
1 godz.
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 min
Fresh tomato tart
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Cypriot grain salad
45 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Salmon en croute
50 min