Urządzenia i Akcesoria
Salmon filo spiral
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
896.1 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Spiced lamb pie
40 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Prune and orange stuffing
10 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.