Urządzenia i Akcesoria
Salmon filo spiral
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
896.1 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sago plum pudding
28 godz. 15 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Coulibiac salmon pie
2 godz. 40 min
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Spicy peach and mango chutney
45 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Risoni with salmon and spinach
25 min