![Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F184C622-2866-4716-B2CB-89B7403DC39F/Derivates/DE035C04-30B6-4304-B9EB-F7AC36FADB54.jpg)
Wersje kompatybilne
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Białko
- 52.9 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1265.4 mg
Alternatywne przepisy
Bourbon pork ribs
5h 50min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Sticky drumettes
2h 45min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken stock paste
45 Min
Barbecued pork ribs
26h 15 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min