Wersje kompatybilne
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Białko
- 52.9 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1265.4 mg
Alternatywne przepisy
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet with mustard
35min
Meat stock paste
45 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Veal pizzaiola
40min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Beef "Burgundy"
40min
Lamb and feta meatballs
30 min