Wersje kompatybilne
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Białko
- 47.4 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 44.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.8 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 378.4 mg
Alternatywne przepisy
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Miso salmon broth
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Scallops with pea purée
25 min