
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka ziemniaczano-brokułowa z kukurydzą i szczypiorkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porcja
Składniki
-
wody500 g
-
ziemniaków pokrojonych w 2 cm kostkę80 g
-
soli½ łyżeczki
-
różyczek brokułu świeżych150 g
-
jogurtu naturalnego gęstego2 łyżki
-
kukurydzy, konserwowej odsączonej z zalewy3 łyżki
-
szczypiorku posiekanego2 łyżki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
148.2 kcal /
620 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
28.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
665.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 min
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35 min
Farinata ze szpinakiem i groszkiem
30 min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 min
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35 min
Placki ziemniaczane z burakiem i natką pietruszki
20 min
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
30 min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 min
Sałatka z kurczakiem i ziemniakami
30 min
Kanapki z pastą z soczewicy i oliwek
30 min
Curry szpinakowo-kalafiorowe z ryżem
55 min
Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami
40 min