Urządzenia i Akcesoria
Potato Curry Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Peeling Potatoes
-
russet potatoes unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)24 oz
-
water21 oz
-
vegetable oil1 tsp
Curry Potato Soup
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
curry powder1 tbsp
-
vegetable stock28 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
dried bay leaf1
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
coconut cream plus extra to drizzle, to garnish3 oz
-
fresh chopped parsley to garnish
-
crusty bread (opcjonalnie) sliced, toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461.8 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
783.4 kJ /
187.3 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Spanish Rice
35 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min