Urządzenia i Akcesoria
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground chicken broken into pieces16 oz
-
large egg1
-
tomato paste½ oz
-
panko bread crumbs1 oz
Soup
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
tomato paste1 oz
-
olive oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
chickpeas drained (approx. 15 oz ea.), divided2 cans
-
chicken stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water28 oz
-
lacinato kale stems removed, cut into pieces2 oz
-
lemon cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1358 mg
Białko
43.7 g
Kalorie
2640.1 kJ /
631 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
16.4 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Grisons Barley Soup
55 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Marry Me Chicken
40 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min