Urządzenia i Akcesoria
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
cheddar cheese in pieces4 oz
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
walnut halves1 oz
-
garlic cloves2
-
avocado oil½ oz
-
yellow onions quartered5 oz
-
zucchini in pieces (1 in.)5 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
dried thyme½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
chicken stock2 oz
-
kosher salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
bell peppers6
-
ground beef12 oz
-
ground pork12 oz
-
large egg organic, pasture-raised1
-
tomato sauce, canned28 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1272 mg
Białko
40 g
Kalorie
1966 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Mediterranean Chicken
35 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Keto White Chicken Chili
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min