Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Dukkah
-
whole raw almonds4 oz
-
unsalted pistachios, shelled4 oz
-
sesame seeds1 oz
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
Cilantro Chutney
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems2 oz
-
green onions cut into pieces4
-
serrano chili destemmed, deseeded, to taste1
-
fresh ginger peeled1 oz
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
lemon juice2 oz
Soup
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves3
-
coconut oil½ oz
-
curry powder1 ½ tsp
-
7 oz dried red lentilsdried black lentils7 oz
-
canned coconut milk (approx. 2 cans)27 oz
-
vegetable stock paste1 ½ tsp
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Warm Up
-
vegetable broth6 - 8 oz
-
dried red chili flake to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648 mg
Białko
25 g
Kalorie
3293 kJ /
787 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Vegetarian Chili
50 min