Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Dukkah
-
whole raw almonds4 oz
-
unsalted pistachios, shelled4 oz
-
sesame seeds1 oz
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
Cilantro Chutney
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems2 oz
-
green onions cut into pieces4
-
serrano chili destemmed, deseeded, to taste1
-
fresh ginger peeled1 oz
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
lemon juice2 oz
Soup
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves3
-
coconut oil½ oz
-
curry powder1 ½ tsp
-
7 oz dried red lentilsdried black lentils7 oz
-
canned coconut milk (approx. 2 cans)27 oz
-
vegetable stock paste1 ½ tsp
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Warm Up
-
vegetable broth6 - 8 oz
-
dried red chili flake to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648 mg
Białko
25 g
Kalorie
3293 kJ /
787 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Pumpkin Chili
50 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Vegetarian Chili
50 min