Chicken Étouffée
TM6 TM5

Chicken Étouffée

4.3 (56 ocen)

Składniki

  • 2 oz all-purpose flour
  • 8 oz white onions, cut into pieces
  • 4 oz green bell pepper, cut into pieces
  • 4 oz celery, cut into pieces, leaves reserved for garnish
  • 7 oz long-grain white rice
  • 32 oz water
  • 1 ½ tsp salt, divided, to taste
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 2 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried thyme
  • ½ tsp garlic powder
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • ¼ tsp paprika
  • 2 tbsp Cajun spice mix
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into quarters
  • 14 oz chicken stock
  • fresh parsley leaves, to garnish
  • hot sauce, to serve (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2437.8 kJ / 582.7 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
62.8 g
Tłuszcz
22.6 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
3.3 g
Sód
1413.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy