Urządzenia i Akcesoria
Chicken Étouffée
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour2 oz
-
white onions cut into pieces8 oz
-
green bell pepper cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces, leaves reserved for garnish4 oz
-
long-grain white rice7 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
paprika¼ tsp
-
Cajun spice mix2 tbsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into quarters24 oz
-
chicken stock14 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
hot sauce (opcjonalnie) to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1413.7 mg
Białko
33 g
Kalorie
2437.8 kJ /
582.7 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mardi Gras
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Sticky Sesame Chicken
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Mediterranean Chicken
35min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Marry Me Chicken
40min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h