Urządzenia i Akcesoria
Grisons Barley Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
leeks cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
3 ½ oz celeriac, cut into pieces (1 in.)celery cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)beef jerky sliced into strips (¾ in.), (see Tip)3 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
pearl barley2 ½ oz
-
water42 oz
-
vegetable stock cubes2
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
-
fresh ground pepper to taste1 pinch
-
fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1137 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk Mashed Potatoes
35 λεπτ.
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 λεπτ.
Potato Pancakes
45 λεπτ.
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1ωρ.
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2ωρ. 10 λεπτ.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3ωρ. 20 λεπτ.
Mushroom Fettuccini
40 λεπτ.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Southwestern Shepherd's Pie
2ωρ. 5 λεπτ.
Caprese Egg White Omelet
20 λεπτ.
Hungarian Mushroom Soup
35 λεπτ.