Beurre bordelais
TM6

Beurre bordelais

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 4 échalotes
  • 250 g de vin rouge de Bordeaux
  • 1 bouquet garni
  • ¼ de c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
  • 180 g de beurre, en morceaux
  • 10 g de jus de citron
  • persil frais, ciselé, pour la finition

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
7310.1 kJ / 1747.2 kcal
Białko
8.8 g
Węglowodany
52.1 g
Tłuszcz
152.3 g
Tłuszcz nasycony
96.2 g
Błonnik
10.3 g
Sód
649.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy