Urządzenia i Akcesoria
Caramelised sherry vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
320 g
Składniki
-
raw sugar250 g
-
sherry vinegar100 g
-
dry sherry100 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil60 g
-
water1000 g
-
white vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
355.1 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
6944.4 kJ /
1659.8 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
257 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Sugar Syrup
30 min
Ginger butter
10 min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12 godz. 30 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2 godz. 30 min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 godz. 30 min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 godz. 30 min
Dessert dukkah
1 godz.