Urządzenia i Akcesoria
Caramelised sherry vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
320 g
Składniki
-
raw sugar250 g
-
sherry vinegar100 g
-
dry sherry100 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil60 g
-
water1000 g
-
white vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
355.1 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
6944.4 kJ /
1659.8 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
257 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and strawberry domes
51 godz.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Mint béarnaise
25 min
Christmas Berry Trifle
4 godz.
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Lemon curd
20 min
Béarnaise sauce
20 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Plum paste
1 godz.
No fail béchamel
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min