Urządzenia i Akcesoria
Caramelised sherry vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
320 g
Składniki
-
raw sugar250 g
-
sherry vinegar100 g
-
dry sherry100 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil60 g
-
water1000 g
-
white vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
355.1 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
6944.4 kJ /
1659.8 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
257 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Speedy citrus layered cake
1 godz. 10 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Béarnaise sauce
20 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Aïoli
5 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Spiced lamb flatbread
2 godz.
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Hollandaise
15 min
No fail béchamel
15 min