Urządzenia i Akcesoria
Sardines with tomato couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh whole sardines cleaned inside and out and deboned (see Tips)8
-
lemon cut into 8 slices and each slice cut into halves1
-
salt plus extra to season1 tsp
-
vine-ripened cherry tomatoes200 g
-
couscous rinsed and drained180 g
-
brown onion cut into halves180 g
-
garlic cloves2
-
oil1 ½ tbsp
-
boiling water330 g
-
raw sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
pitted black olives cut into halves100 g
-
caper berries30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
water130 g
-
mixed leaf salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2523.1 mg
Białko
37.4 g
Kalorie
2050 kJ /
488 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Kimchi stew
30 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Curried chicken rasam
50 min
Crunchy Granola
2 godz.
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Autumn vegetable gratin
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min