Urządzenia i Akcesoria
Sardines with tomato couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh whole sardines cleaned inside and out and deboned (see Tips)8
-
lemon cut into 8 slices and each slice cut into halves1
-
salt plus extra to season1 tsp
-
vine-ripened cherry tomatoes200 g
-
couscous rinsed and drained180 g
-
brown onion cut into halves180 g
-
garlic cloves2
-
oil1 ½ tbsp
-
boiling water330 g
-
raw sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
pitted black olives cut into halves100 g
-
caper berries30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
water130 g
-
mixed leaf salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2523.1 mg
Białko
37.4 g
Kalorie
2050 kJ /
488 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Pasta with tuna
30 min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Green smoothie bowl with seeds and berries
10 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Steamed fish with green mash
50 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Coconut turmeric fish curry
40 min