Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 fresh whole sardines, cleaned inside and out and deboned (see Tips)
- 1 lemon, cut into 8 slices and each slice cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g vine-ripened cherry tomatoes
- 180 g couscous, rinsed and drained
- 180 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp oil
- 330 g boiling water
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 100 g pitted black olives, cut into halves
- 30 g caper berries
- 400 g canned crushed tomatoes
- 130 g water
- mixed leaf salad, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2050 kJ / 488 kcal
- Białko
- 37.4 g
- Węglowodany
- 42.9 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.7 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 2523.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charred leek gulai sayur
Brak ocen
Potato and porcini mushroom soup
30min
Roasted eggplant
1h 35min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Miso soup
30min