Urządzenia i Akcesoria
Przyprawowa pasta z lubczyku
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 słoiki
Składniki
-
120 g lubczyku, świeżego liście i cienkie gałązki, pokrojone na kawałki, bez grubych łodyg (patrz wskazówka)
-
10 g soli
-
70 g oleju plus dodatkowo 2 łyżeczki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
1956.5 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
1598.1 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
40.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JEDZ SEZONOWO - LATO
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kiszona kapusta w słoikach na zimę (TM6, TM7)
169 Std. 10 Min
Olej aromatyzowany liśćmi selera
8 Std. 15 Min
Marmolada z całych jabłek
3 Std.
Chrzan tarty podstawowy
10 Min
Musztarda
36 Std. 10 Min
Makaron jajeczny
1 Std.
Syrop z kwiatów czarnego bzu
2 Std. 25 Min
Zupa z pokrzyw
40 Min
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1 Std. 45 Min
Konfitura z dyni
40 Min
Sok pomidorowy z bazylią
10 Min
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 Min