
Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
200 g białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
150 g marchewki z odciętymi końcówkami
-
½ - 1 czerwona cebula przekrojona na pół
-
½ - 1 jabłko nieobrane, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
4 łyżki majonezu
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
148.9 kcal /
622.9 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
340.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Surówka z kapusty pekińskiej
5 Min
Surówka z młodej kapusty
20 Min
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM6)
20 Min
Surówka z marchewki, selera i jabłka (TM6)
10 Min
Tarte buraczki do słoików (TM5)
2 Std. 30 Min
Bigos z krojonej młodej kapusty (TM6)
45 Min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)
10 Min
Surówka rainbow slaw (TM5)
15 Min
Surówka z tartego selera z domowym majonezem (TM5)
10 Min
Surówka z białej kapusty z sosem rzodkiewkowym
10 Min
Surówka z mieszanych warzyw
10 Min
Sorbet z mrożonych owoców
5 Min