Ceci al pomodoro

Ceci al pomodoro

4.4 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di peperoncino
    1 - 2 pizzichi
  • di rosmarino gli aghi lavati e asciugati
    1 - 2 rametti
  • di passata di pomodoro
    250 g
  • di concentrato di pomodoro
    10 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di ceci in scatola o lessati, ben sgocciolati e sciacquati
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 262.5 kcal / 1098.2 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 969.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...